Voegen repareren is vakwerk

Voegen repareren kunt u met zekerheid aan onze experts overlaten. Zij zijn gespecialiseerd in voegwerk en onderhoudswerkzaamheden van onder andere gevels en buitenmuren. Door uw beschadigde voegen te laten repareren kunnen wij uw gevel langdurig beschermen tegen vocht en andere (toekomstige) schade.
Home / Voegwerken / Voegen repareren

Voegen herstellen: waarom is dit zo belangrijk?

Door tijdig beschadigde voegen te repareren voorkomt u verdere schade. Ook verhoogt u de levensduur en kunt u kostbare renovaties in de toekomst voorkomen. Het goed onderhouden van uw voegen helpt bovendien voorkomen dat vocht in de spouwmuur kan trekken. Dit kan door de spouwmuur naar de binnenmuur sijpelen, met vochtschade als gevolg. 

Weersinvloeden van buitenaf hebben ook veel effect. Wanneer het voegwerk niet goed meer is, kunnen de stenen op koude winterdagen te nat blijven. Hierdoor kan het voegwerk gaan barsten. Laat uw voegen repareren door onze specialisten. Wij maken uw gevel bestendig tegen alle invloeden.

voegen repareren

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Voegreparatie: uitslijpen of uithakken

  Tijdens de voegreparatie is het uitslijpen of uithakken van de oude voegen van uw muur of gevel een belangrijk onderdeel. Dit is iets wat u het best door een gevelspecialist kunt laten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen schade wordt veroorzaakt aan uw gevel. Worden voegen op een verkeerde manier verwijderd? Dan bent u een stuk verder van huis. Laat de voegreparatie daarom aan ons over.

  Het verschil tussen uitslijpen en uithakken:

  Uitslijpen is met name geschikt bij harde of smalle voegen en vergt specialisme. Het zorgt voor een mooi en precies eindresultaat. Wij kiezen daarom graag voor de uitslijp methode.

  Andere gevelwerken combineren:

  Tijdens het repareren van beschadigde voegen is het meteen een goed moment om ook uw gevel volledig te reinigen. Na het reinigen van uw gevel kunnen wij uw gevel impregneren met een speciale coating om ervoor te zorgen dat de voegen langdurig vocht en vuil afstoten.

  Zijn uw voegen nog redelijk sterk en hebben ze slechts lichte beschadigingen opgelopen? Dan is voegen herstellen een geschikte oplossing. Zo komt uw gevel er weer compleet als nieuw uit te zien! Houd er rekening mee dat het repareren van uw voegen helaas niet mogelijk is als er teveel beschadigingen zijn. Dan is het vervangen van uw voegen de beste oplossing.

  Als voegwerk specialist kunt u De Jong Glas & Gevel inschakelen voor diverse soorten voegen. Zo zijn wij ervaren met onder andere knipvoegen, snijvoegen en platvolvoegen. Het maakt niet uit welke voegen uw gevel heeft, wij zorgen ervoor dat deze in topconditie blijven.

  Voegen herstellen door deskundige

  Wij werken met de beste apparatuur en middelen om ervoor te zorgen dat de voegen van uw gevel duurzaam worden hersteld. Wilt u graag weten of dit voor u mogelijk is? Dan maken wij graag met u een afspraak om te bepalen wat de juiste behandelmethode is voor het type voeg van uw gevelmuur.

  Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij nemen snel contact op.

  Onze andere voegwerk diensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical