Platvolvoeg specialist
De Jong Glas & Gevel

Wilt u uw platvol voegen laten vervangen of nieuwe laten plaatsen? De vakmannen van De Jong Glas & Gevel kunnen uw gevel weer in topconditie brengen. Met onze jarenlange ervaring en professionele tools geven wij uw voegen weer een nette uitstraling en stevigheid.
Home / Voegwerken / Platvolvoeg specialist

Professioneel voegwerk voor uw gevel

Het voegen van uw gevel is een klus die u liever uitbesteedt aan professionals. Een stevige gevel is namelijk belangrijk voor uw pand. Onze vakmannen zijn gecertificeerd en kunnen uw voegen netjes repareren of vervangen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Geen klus is voor ons te groot!

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Wat zijn platvol voegen?

  De Jong Glas & Gevel is specialist in voegwerk en gevelonderhoud. Hierdoor kunnen we diverse soorten voegen vervangen en repareren. Regelmatig gevelonderhoud is belangrijk voor de staat van uw pand. Zo voorkomt u lekkages en scheuren die op de lange termijn veel kosten met zich meebrengen.

  Platvol voegen zijn een van de meest voorkomende voegen die worden geplaatst in woningen. Er zijn verschillende soorten platvolvoegen die wij voor u kunnen plaatsen of vervangen: geborstelde of gekamde voegen, of een gladde platvolle voeg. Voor een unieke uitstraling van uw pand kunnen wij ook knipvoegen of snijvoegen plaatsen.

  Bij platvol geborstelde of gekamde voegen wordt de aangebrachte mortel met een borstel bewerkt. Hierdoor ontstaat een grove structuur. Dit gaat sneller en gemakkelijker dan een platvol gladde voeg. Deze voegen geven een strakker resultaat doordat de mortel worden gladgestreken in lijn met de stenen. De specie wordt stevig aangedrukt waardoor een hoge verdichting ontstaat.

  Platvolle voeg laten plaatsen

  Naast de platvolle voegen kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van knipvoegen en snijvoegen. Zo kunnen we uw gevel de uitstraling geven die u wenst. Onze gecertificeerde voegers hebben ruime ervaring en kunnen iedere gevel voorzien van prachtig voegwerk. Ook voor gevelreiniging en het plaatsen van spouwankers of lateien kunnen wij u helpen.

  Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kunnen dan een transparant beeld geven van de kosten en u meer informatie geven over ons gevelonderhoud.

  Onze andere voegwerk diensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical