Hydrofoberen voor optimale bescherming

Middels hydrofoberen zet De Jong Glas & Gevel zich in om buitenmuren van bedrijven en particulieren langdurig te beschermen. Zo blijft de gevel er ook mooi en fris uitzien. Uw gevel hydrofoberen is belangrijk om uw pand te verduurzamen en schade door vocht en vuil preventief te voorkomen.
Home / Gevelonderhoud / Gevel hydrofoberen

Uw gevel laten hydrofoberen

Het hydrofoberen van uw gevel kunt u het beste door ervaren vakmensen laten uitvoeren en hierin heeft u De Jong Glas & Gevel als perfecte partner. Door ruim 20 jaar ervaring en specialisten op ieder gebied kunnen wij u volledig ontzorgen wat betreft het reinigen, onderhouden en repareren van uw woning, pand, tuin of terras.

Uw gevel hydrofoberen is niet onze enige specialisme, ook voor allerlei soorten voegen repareren en een complete gevelrenovatie kunt u bij ons terecht. Om uw gevel naast bescherming extra stevigheid te geven, kunnen we ook lateien en spouwankers plaatsen. Wilt u graag weten wat wij voor kunnen betekenen? Of ontvangt u graag advies over de beste behandeling van uw muren en gevels? Wij staan u graag te woord of komen bij u langs op locatie.

Hydrofroberen Zuid Holland

Hydrofoberen gevel door professionele vakmensen

Hydrofoberen is het waterafstotend maken van een gevel, muur of beton door het aanbrengen van een speciale coatinglaag. Dit waterafstotende middel zorgt ervoor dat doorslaand vocht, regen en vuil niet kan binnendringen in het beton en in de voegen van de muur. Het hydrofoberen van uw gevel is een vorm van impregneren.

Beschadigde en poreuze gevels leiden tot vochtproblemen, met name tijdens natte periodes en dagen van vorst. Als u oude gevels met schade niet tijdig behandelt met het juiste impregneermiddel, kunt u last krijgen van alg en mos. Vocht aan de buitenkant kan namelijk leiden tot schimmel en vochtplekken aan de binnenkant van uw woning.

Hydrofoberen is van belang om de mooie staat van uw gevel te behouden, om de gevel flink te verduurzamen en langdurig te kunnen beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Uw gevel hydrofoberen

  Wij werken uitsluitend met de beste materialen en ervaren vakspecialisten om ieder project weer tot een succes te kunnen maken. Voor het gevel hydrofoberen wordt het middel op een bepaalde wijze aangebracht zodat alle plekken worden meegenomen en overal een solide basis wordt aangebracht.

  Het impregneermiddel van De Jong Glas & Gevel voor beton en metselwerk is op waterbasis, niet schadelijk voor mens en dier, milieuvriendelijk en geschikt voor meerdere type gevels of muren. We kunnen de voegen van de muur hiermee ook uitstekend waterdicht maken.

  Waarom De Jong Glas en gevel?

  • VCA gecertificeerd medewerkers;
  • Vrijblijvende offerte of persoonlijke afspraak op locatie;
  • De Nieuwste technieken en middelen in huis;
  • Breed dienstenaanbod;
  • Voor ieder vakgebied specialisten in huis;
  • Scherpe tarieven;
  • Persoonlijke service;
  • Flexibele tijden en mogelijkheden.

  Kijk voor meer informatie over onze gevel diensten in onze online brochure.

  Vraag een vrijblijvende offerte voor hydrofoberen aan

  Voor ieder project maken we een duidelijk plan om uw woning tegen een eerlijke prijs te reinigen, onderhouden of met een hydrofobeer behandeling op lange termijn te verduurzamen. Dit doen wij altijd op transparant wijze en in goed overleg.

  Bent u geïnteresseerd geraakt om uw woning weer prachtig te laten stralen en langdurig te beschermen? Dan is uw gevel bij De Jong Glas & Gevel in uitstekende handen! Wij beantwoorden graag uw vragen of staan klaar voor advies.

  Neem gerust contact op met de specialist of vul alvast een vrijblijvende offerte in, zodat wij u kunnen voorzien van meer informatie.

  Onze andere diensten voor gevelonderhoud:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical