Gevelrenovatie door vakspecialisten

De Jong Glas & Gevel staat al ruim 20 jaar bekend als dé specialist als het gaat om alle vormen van gevelrenovatie. Wij hebben namelijk uitsluitend vakmensen beschikbaar die expert zijn in gevelwerk. Wilt u uw gevels schoonmaken, vernieuwen of verduurzamen? Neem contact op met ons.
Home / Gevelonderhoud / Gevelrenovatie specialist

Professionele gevelrenovatie  

Wilt u dat uw buitenmuur of gevel een duurzame kwaliteit behandeling verdient? Gevelrenovatie kunt u beter door vakmensen laten uitvoeren die verstand hebben van alle facetten rondom gevelonderhoud en -renovatie, zodat u er zeker bent dat uw gevel zal stralen en langdurig is beschermd voor invloeden van buitenaf. 

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten voor gevelonderhoud en wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of ontvangt u graag vooraf advies over de te volgen stappen? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Dejongglasengevel-bus

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Gevel renovatie door vakmensen

  Wilt u dat wij voegwerk reparaties uitvoeren of volledig uw voegen vervangen? Zodat uw gevel er weer als compleet nieuw uit komt te zien? Voor extra stevige gevels raden wij aan om ook spouwankers of lateien te laten plaatsen. Daarnaast kunnen wij uw gevel impregneren en hydrofoberen voor een extra beschermlaag.

  Naast nieuwe gevelrenovatie kunnen we ook de gevelreiniging voor u regelen. Door het structureel schoon houden en laten reinigen van uw gevel, zorgt u ervoor dat u juist kosten bespaart. U voorkomt namelijk schade op lange termijn zodat een grote ingreep op den duur niet nodig is.

  Ons aanbod voor een complete of gedeeltelijke renovatie staat voor u klaar! Wij werken transparant en volgens een eerlijke prijs. Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op, waarin u alle gevelrenovatie prijzen kunt vinden. Zo staat u niet voor verrassingen en komen er geen extra kosten meer bij.

  Interesse in onze gevelrenovatie diensten? Neem contact met ons op of vul vooraf een vrijblijvende offerte in op onze website. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

  Benieuwd naar de gevelrenovatie kosten en prijzen? Neem contact met ons op!

  Wij maken voor u graag een vrijblijvende offerte op. Wij werken transparant en volgens een eerlijke prijs. Zo staat u niet voor verrassingen en komen er geen extra kosten meer bij.

  U weet bij De Jong Glas & Gevel altijd waar u aan toe bent. Wij hebben de ervaring en middelen in huis om ieder project succesvol af te ronden. Mogen wij ook voor u aan de slag?

  Onze andere diensten voor gevelonderhoud:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical