Professionele gevelreiniging bij De Jong Glas & Gevel

Een regelmatige gevelreiniging is van groot belang om de staat van uw pand goed te onderhouden. De Jong Glas & Gevel heeft ruim 20 jaar ervaring in het reinigen van vervuilde gevels voor bedrijven, particulieren en instellingen. We zorgen dat uw pand er weer brandschoon uitziet en in topconditie blijft. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Home / Professionele gevelreiniging

Zie hier onze diensten voor gevelreiniging.

De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart vanuit Rijswijk maar inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren.

Laat tijdig uw gevel reinigen

Het reinigen van uw gevel is van groot belang om schade in de toekomst te voorkomen. Als u niet regelmatig uw gevel laat reinigen blijft vuil te lang zitten en wordt het lastiger om schoon te maken. Bovendien kan de staat van uw gevel hierdoor verslechteren en kunnen er sneller scheuren of lekkages ontstaan.

Naast de reiniging van uw gevel raden we ook aan om regelmatig gevelonderhoud te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u onze specialisten ook inschakelen. Zijn uw voegwerken aan reparatie of vervanging toe? Ook daarmee ontzorgen we u graag. Voor een stevige en schone gevel schakelt u de specialisten van De Jong Glas & Gevel in.

Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie over onze gevelreiniging. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen dan zo snel mogelijk met u in contact voor een afspraak.

uw gevel reinigen

Waarom De Jong Glas & Gevel?

Erkend icon De jong glas en gevel

Ervaren bedrijf

Ruim 20 jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van gevels. Met de beste technieken en tools houden wij uw gevel in topconditie.

Millieu icon De jong glas en gevel

Milieuvriendelijk

We vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke materialen en tools.

Persoonlijk icon De jong glas en gevel

Persoonlijke service

U kunt rekenen op persoonlijke, efficiënte en flexibele service. We denken graag met u mee om uw gevel weer brandschoon te krijgen.

VCA icon De jong glas en gevel

VCA-gecertificeerd

Ons team bestaat uit VCA & Thor Helical gecertificeerde vakspecialisten. Zo kunt u rekenen op de beste kwaliteit en resultaten voor uw gevel.

Wat klanten van ons vinden

Paul de Jong

08-11-2022

Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
Review geplaatst op facebook

Ton Vermond

12-05-2022

Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
Review geplaatst op google

Michiel Van Wolferen

29-07-2022

De mannen van De Jong Glas en Gevel hebben onze woning compleet aan de buitenzijde opgefrist/gereinigd. De gevel is weer spierwit alsof hij net geschilderd is. Ook de zonnepanelen zijn weer brandschoon en onze ramen blinken. Het houtwerk is ook grondig aangepakt. Hartelijk dank voor jullie vakwerk. Een dikke 10!
Review geplaatst op google
gevelreiniging header

Gevelreiniger inhuren

Wij hebben alle gereedschap en ervaring in huis voor een professionele gevelreiniging. We kunnen alle soorten vervuiling aan en zorgen voor een brandschoon resultaat. Indien uw gevel extra onderhoud nodig heeft, kunnen we dit ook voor u regelen. Zo kunt u ons ook inschakelen om uw gevel te laten impregneren of voor het renoveren van uw voegen.

Om uw buitenmuur weer brandschoon te krijgen gebruiken onze specialisten een hogedrukreiniger die met de juiste druk en temperatuur wordt afgesteld. Onze HD unit kan tot 100 °C en 350 bar. Daarbij passen we een techniek toe die uitsluitend wordt uitgevoerd door gevelspecialisten. Zo krijgen we iedere gevel weer brandschoon en in topconditie.

Afhankelijk van het type gevel en de mate van vervuiling kunnen we ook technieken zoals sandwashing en stoomcleaning toepassen om het beste resultaat te behalen.

Gevelreiniging kosten

De kosten voor de gevelreiniging van uw pand zijn afhankelijk van diverse factoren zoals de afmetingen van uw gevel en de mate van vervuiling. Welke methode nodig is om uw gevel weer in een goede staat te krijgen heeft uiteraard ook invloed op de kosten. Daarnaast kan het zijn dat de gevel meer nodig heeft dan alleen een reiniging. In dat geval kunnen we uw gevel ook renoveren, lateien en/of spouwankers plaatsen.

Om uw gevel in goede staat te behouden, raden we vaak aan om uw gevel te hydrofoberen. Dit heet ook wel het impregneren van uw gevel, waarbij we een beschermende laag aanbrengen. Hiermee voorkomt u ook schade in de toekomst.

Voor meer informatie over gevelreiniging en de kosten ervan kunt u contact met ons opnemen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag om uw gevel weer schoon en in topconditie te krijgen.