Samenwerkingen met
zakelijke partners

Voor duurzaam gevel onderhoud en -reiniging op hoog niveau is De Jong Glas & Gevel in Wassenaar de perfecte partner. Graag zouden wij als ervaren onderhoud- en reinigingsbedrijf vrijblijvend in contact komen met bedrijven die interesse hebben in een structurele samenwerking.

We zijn op zoek naar een uitbreiding van ons huidige partner bestand. Momenteel hebben we al diverse succesvolle samenwerkingen binnen de vastgoed wereld, uiteenlopende bedrijven en gemeenten, voor het duurzaam onderhouden en reiniging van panden.

Wilt u hierover meer weten en kennismaken met ons bedrijf en onze mensen? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en diensten. Neem contact op via onderstaande button.

De Jong Glas & Gevel voor duurzame reiniging en onderhoud

De Jong Glas & Gevel dé specialist in het reinigen van gevels, daken en terrassen. Ook voor gevelrestauratie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze VCA-gecertificeerde werknemers zijn ervaren specialisten met ieder een eigen expertise. 

Ruim 20 jaar ervaring;
Groot team van VCA-gecertificeerde vakspecialisten;
Gespecialiseerd in grote complexe projecten;
Professionele apparatuur, middelen en technieken.
Persoonlijke, efficiënte & flexibele service.

De Jong Glas & Gevel staat voor hoge kwaliteit & duurzaam milieuvriendelijk reinigen.

Onze professionele hogedruktrailers zorgen bijvoorbeeld voor minder uitstoot en zijn geluidsarm. Hierdoor zal er weinig tot geen overlast zijn en dragen we bij aan het behouden van een duurzame en milieuvriendelijke gemeente.

Inmiddels heeft De Jong Glas & Gevel een enorm aantal uiteenlopende structurele projecten succesvol weten af te ronden. Door ons brede dienstenaanbod en persoonlijke, flexibele service zijn we een geliefd onderhoud- en reinigingsbedrijf in de regio, en ver daarbuiten.

De Jong Glas & Gevel is daarnaast ook zeer bereid tot het uitvoeren van een vrijblijvende demonstratie van een onze diensten bij interesse in een samenwerking. Hiervoor maken wij graag een persoonlijke afspraak.

Onze onderhoud- en reinigingsdiensten

We verlenen diverse diensten op het gebied van gevelonderhoudvoegwerk en reinigingsdiensten voor daken, gevels en bestratingen. Ook het verwijderen van graffiti, glazenwasserij en het verstevigen en isoleren van panden valt onder ons aanbod. 

Inmiddels hebben wij ook diverse professionele apparatuur tot onze beschikking. Zo ook een innovatieve mobiele hogedrukreiniger

Bekijk de brochure van De Jong Glas & Gevel voor meer info over onze werkwijze, de diensten en apparatuur.

Een vrijblijvende kennismaking met ons bedrijf

Wij hopen dat wij uw interesse hebben mogen wekken en dat wij spoedig met u in contact moge voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen wij de mogelijkheden voor een structurele samenwerking, de diensten en werkwijze met u bespreken en eventuele vragen beantwoorden. 

U kunt ons tevens uitnodigen voor een vrijblijvende demonstratie.

Contact

De Jong Glas & Gevel
Havenkade 107 a
2242 MX Wassenaar

Onze Brochure

Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

Download de brochure

Certificaten

VCA Logo
Thorhelical