Presentatie video: De Jong Glas & Gevel

De mannen van de Jong Glas & Gevel zijn druk bezig met al het bestaande voegwerk vervangen, gevels reinigen d.m.v. stoomcleaning en het hydrofoberen van de gevels. Voegwerk is belangrijk voor de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand en beschermt de gevel tegen het indringen van vocht.

Stoomcleanen van gevels

Stoomcleanen is een vorm van gevelreiniging, geschikt voor vervuiling zoals mos, algen en klimop. Het water wordt verhit tot 100ºC en onder gepaste hoge druk tegen de gevel gespoten zodat de ondergrond niet beschadigd raakt, maar wel een schoon resultaat oplevert.

Reiniging op een hoger niveau

Stoomcleaning is het reinigen van ondergronden of gevels met water dat verhit wordt tot een temperatuur van maar liefst 100 °C. De druk wordt op zo’n manier aangepast dat de straal zorgt voor een optimaal schoonmaakresultaat!

Voegwerk vervangen, gevels reinigen en impregneren

De Jong Glas & Gevel heeft het bestaand voegwerk vervangen, de gevels gereinigd. Hierna is de gevel mooi gemaakt en beschermd tegen diverse invloeden van buitenaf. Door middel van professioneel impregneren hebben wij de gevel langdurig kunnen beschermen en verduurzamen.

Voegwerk: knip- en snijvoeg

Een geknipte voeg wordt vaak toegepast voor monumentale en grachtenpanden. Het verschil tussen een knip en een snijvoeg zit hem in de mate waarin de voeg uitsteekt ten opzichte van de steen. Een snijvoeg staat op één lijn met de steen en bij een knipvoeg steekt de voeg ten opzichte van de steen een stukje uit.

Reinigen van gevels

Wij adviseren om uw vervuilde gevel regelmatig te laten reinigen door een specialist. Dit zorgt ervoor dat de gevel een frisse en verzorgde uitstraling krijgt. Want wanneer vuil te lang op een gevel blijft zitten, krijgt u het op den duur niet meer mooi schoon.

Zwembadreiniging

Hier heeft ons team het zwembad weer tip top gereinigd door middel van stoomcleaning. Stoomcleaning is reinigen met water op een temperatuur van 100° C. De druk wordt aangepast zodat de ondergrond niet beschadigd raakt, maar wel een schoon zwembad oplevert.