Over De Jong Glas & Gevel

De Jong Glas & Gevel bestaat sinds 2000. Wij zijn gestart vanuit Rijswijk maar inmiddels gevestigd in Wassenaar. De afgelopen 20+ jaar hebben wij voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren gevelreiniging en -onderhoud uitgevoerd. Altijd met de hoogste kwaliteit en mooie resultaten.
Home / Over ons
dejongglasengevel-2-bussen-header

20+

Jaar ervaring

18+

Diensten

2653

Projecten voltooid

15+

Gespecialiseerde vakmannen

Over ons

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

Ons brede dienstenaanbod, persoonlijke service en flexibele werkinstelling hebben ons tot een geliefd schoonmaakbedrijf gemaakt in de regio, en ver daarbuiten. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden van gevelonderhoud, voegwerken en reiniging van uw pand. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze diensten.

VCA Logo

De Jong Glas & Gevel Wassenaar

De Jong Glas & Gevel is in 2000 begonnen in Rijswijk met verschillende reiniging- en hersteldiensten aan daken, glas en gevels. Na onze start in Rijswijk zijn wij verhuisd naar Wassenaar. Inmiddels is de Jong Glas & Gevel erg gegroeid en heeft een groot netwerk opgebouwd waardoor wij over een breed dienstenaanbod beschikken.

Zo bieden wij nu ook onze diensten in de regio’s Den Haag en Leiden. Voor zowel particulieren als bedrijven verzorgen wij de gevelreiniging, het onderhoud en andere werkzaamheden om uw dak, muren of terras er weer als nieuw uit te laten zien.

Wat klanten van ons vinden

Paul de Jong

08-11-2022

Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
Review geplaatst op facebook

Ton Vermond

12-05-2022

Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
Review geplaatst op google

Michiel Van Wolferen

29-07-2022

De mannen van De Jong Glas en Gevel hebben onze woning compleet aan de buitenzijde opgefrist/gereinigd. De gevel is weer spierwit alsof hij net geschilderd is. Ook de zonnepanelen zijn weer brandschoon en onze ramen blinken. Het houtwerk is ook grondig aangepakt. Hartelijk dank voor jullie vakwerk. Een dikke 10!
Review geplaatst op google

Reiniging & onderhoud op een hoger niveau

We hebben de beste materialen en tools in huis om uw pand grondig te kunnen reinigen, zonder de ondergrond aan te tasten. Hiervoor gebruiken we een stoomcleaner. Stoomcleaning is het reinigen van ondergronden of gevels met water dat verhit wordt tot een temperatuur van maar liefst 100°C. De druk wordt op zo’n manier aangepast dat de straal zorgt voor een optimaal schoonmaakresultaat. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier van reinigen.

Waarom de Jong Glas & Gevel?

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Werknemers bij de Jong glas en gevel moeten VCA gecertificeerd zijn zodat ze veiliger werken. Het zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen.

Gratis en vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat uw gewenste diensten zouden kosten? Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte!

Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring

Onze ervaren medewerkers hebben meer dan 20 jaar ervaring in de reiniging branche. Hierdoor kunnen zij ieder project uitstekend sturen en een gewenst resultaat opleveren.

Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken

De Jong glas en gevel blijft innoveren op het gebied van reiniging en onderhoud. Door te blijven innoveren en het gebruik van de nieuwste schoonmaak technieken leveren wij een hoge kwaliteit.