Gevel impregneren leidt tot langdurige bescherming

Laat professioneel uw gevel impregneren door De Jong Glas & Gevel. We zorgen dat uw gevel op voorhand wordt behandeld voor reinigingswerkzaamheden. Na de reiniging kunnen wij uw gevel ook beschermen tegen invloeden van buitenaf. Doordat we uw gevel impregneren en hydrofoberen met de beste producten, kunnen wij uw muren langdurig beschermen en verduurzamen.
Home / Gevelonderhoud / Gevel impregneren

Uw gevel laten impregneren

Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over wat gevel impregneren precies inhoudt en hoe wij u van dienst kunnen zijn door uw gevel te laten impregneren. Heeft u nu al vragen over onze impregneer werkzaamheden? Dan kunt u ook direct in contact komen met een van onze specialisten. 

Wij helpen u graag door u te adviseren over hoe u uw pand of huis het beste kunt behandelen of beschermen. We kunnen ook met u een persoonlijke afspraak maken om de gevel op locatie te inspecteren.

Impregneren Zuid-Holland

Waarom uw muur impregneren?

Als u te veel optrekkend vocht in uw fundering heeft, is uw gevel impregneren noodzakelijk. Maar het preventief beschermen van uw gevel is de beste oplossing om mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen en uw muur waterdicht te maken. Een geïmpregneerde gevel in goede staat is vuil- en waterafstotend en zorgt ervoor dat doorslaand vocht niet in de poriën van de stenen terechtkomt.

Waarom is impregneren van uw gevel zo belangrijk? Wanneer u uw gevel niet voorziet van een kwalitatief impregneermiddel en een professionele impregneer behandeling, dan kunnen algen en mossen vele malen sneller groeien en ontstaat er sneller vuil op het oppervlak. Heeft u beschadigde voegen in uw gevel? Laat uw buitengevel dan eerst herstellen of opnieuw voegen. Voor extra stevigheid kunt u ook spouwankers of lateien laten plaatsen door onze specialisten.

Naast uw gevel impregneren kunnen onze vakspecialisten uw gevel ook hydrofoberen. Dit wordt gedaan om vocht in de buitenmuur tegen te gaan. Door het aanbrengen van het impregneermiddel worden de poriën van een gevel gedicht zodat er geen vocht meer doorheen kan. Hydrofoberen is noodzakelijk voor het enerzijds behouden van schone gevels en anderzijds voor het tegengaan van scheuren en vorstschade in het gevelwerk.

De Jong Glas & Gevel is uw specialist in gevelonderhoud, reiniging en complete gevelrenovatie. Kijk voor meer informatie over onze diensten in onze online brochure.

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Buitenmuur impregneren door vakmensen

  Bij De Jong Glas & Gevel is gevel impregneren en hydrofoberen een groot specialisme. Door onze deskundige kennis en het gebruik van de beste materialen kunnen wij uw muur beschermen. Impregneren is belangrijk voor onderstaande doeleinden:

  • De gevel waterafstotend maken – Een gevel schimmelwerend maken
  • De buitenmuren waterafstotend en brandwerend maken
  • Bescherming bieden tegen zure regen
  • Het creëren van een graffiti werende muur

  Voorafgaand aan de werkzaamheden inspecteert de specialist de muur. De muur moet goed schoon zijn en mag geen grove beschadigingen hebben, voordat wij de voegen impregneren. Mocht dit wel voorkomen, dan kan de specialist in overleg de gevel eerst herstellen en schoonmaken. De Jong Glas & Gevel biedt u als specialist namelijk ook werkzaamheden aan omtrent voegen vervangen.

  Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn om uw gevel langdurig en op de juiste wijze te beschermen en wat dit u mogelijk kost? Wij komen graag bij u op locatie om dit samen met u te kunnen bespreken en om de gevel te inspecteren.

  Na de inspectie worden de werkzaamheden gestart. In deze werkwijze brengt de specialist een ruime hoeveelheid aan van het juiste impregneermiddel, zodat de gevel het goed kan opnemen en uw gevel langdurig beschermd zal blijven.

  Vraag een vrijblijvende offerte voor huis impregneren aan

  U kunt nu eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor de kosten en de prijs van impregneer werkzaamheden aan uw muur of gevel. Een van onze vakdeskundigen zal na uw aanvraag spoedig contact opnemen en u voorzien van vrijblijvend advies.

  Naast het impregneren van het beton van gevels kunnen wij ook de werkzaamheden van dakreiniging en ook terrasreiniging op ons nemen. Wij ontzorgen u graag en u kunt hiervoor het beste een expert inschakelen. Daarnaast zemen wij als ‘’finishing touch’’ uw ramen, zodat uw woning er weer piekfijn uitziet!

  Klik op onderstaande button of neem gerust direct contact op voor meer informatie of als u vragen heeft. Heeft u voor uzelf helder welke werkzaamheden er voor uw huis of pand gedaan moeten worden? Dan kunt u ook het offerte formulier vrijblijvend invullen en een foto van uw muur of gevel versturen.

  Onze andere diensten voor gevelonderhoud:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical