Professionele dakreiniging - De Jong Glas & Gevel

Geef uw dak een nieuwe, schone uitstraling met onze professionele dakreiniging. Wij bieden verschillende diensten zoals reinigen en impregneren, maar ook voor stoomcleaning en een dakcoating met alg- en mosdoder bent u bij ons aan het juiste adres.
Home / Professionele gevelreiniging / Professionele dakreiniging

Laat regelmatig uw dak reinigen voor een langere levensduur

Een goed onderhouden dak is belangrijk voor de staat van uw pand. Door regelmatige dakreiniging voorkomt u schade of lekkages op de langere termijn. Voor alle reinigingsdiensten en onderhoudswerkzaamheden kunt u onze vakmensen inschakelen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Dakreiniging voor ieder type dak

  Dankzij onze professionele apparatuur en gecertificeerde vakmannen heeft u snel weer een mooi, schoon dak met een langere levensduur. Door tijdig uw dak te laten reinigen voorkomt u bovendien een hoop ellende en hoge kosten op de lange termijn. Wij adviseren dan ook om regelmatig een dakreiniging uit te laten voeren.

  Met onze jarenlange ervaring kunnen we ieder dak reinigen. Of u nu een plat dak, een lateien dak of betonnen dakpannen heeft, alle soorten daken en dakbedekking kunnen we voor u reinigen. Naast de dakreiniging kunnen we uw dak ook impregneren of coaten. Hiermee brengen we een beschermlaag aan waarmee we de levensduur van uw dak verlengen.

  U kunt onze specialisten ook inschakelen voor terrasreiniging en glasbewassing. Zo geeft u uw woning een geheel nieuwe en schone uitstraling. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Professioneel uw dakpannen reinigen

  Vervuiling vermindert de levensduur van de dakpannen aanzienlijk. Met onze professionele apparatuur is het geen probleem om uw dakpannen schoon te maken. We reinigen het dak door middel van water onder hoge druk met een temperatuur van 100° C. De druk passen we aan zodat de ondergrond niet beschadigd raakt, maar wel intensief gereinigd wordt.

  Naast het schoonmaken van uw dakpannen is het ook mogelijk om uw dak te laten coaten met een alg- en mosdoder na het reinigen. Dit trekt diep in de dakpannen. Zo blijven uw dakpannen voor een lange tijd mooi en wordt de levensduur verlengd.

  Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan voor de kosten van uw dakreiniging.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical