Voegwerken door
De Jong Glas & Gevel

Voegwerk is belangrijk voor de duurzaamheid van het huis en beschermt de gevel tegen het indringen van vocht. Daarnaast zorgt nieuw voegwerk voor een fris uiterlijk van uw huis. U kunt bij ons uw voegwerk laten herstellen of gevels opnieuw laten voegen.Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een expert op het gebied van alle soorten voegwerken en gevelonderhoud.
Home / Voegwerken

Onze voegwerk diensten

Voegwerk laten herstellen door professionals

Bij het herstellen van voegwerken is vaak vervanging van de voegen nodig. Voor de reparatie van een voeg dienen wij de oude voeg uit te hakken of uit te slijpen. Zo ontstaat er weer ruimte om de nieuwe voeg aan te brengen. Elke voeg wordt deskundig bekeken zodat wij de beste methode kunnen toepassen. Op deze manier wordt door schade aan uw voegwerken voorkomen.

Bij ons kunt u slecht en beschadigd voegwerk op professionele wijze laten vervangen of herstellen. Als u gevelonderhoud, voegwerk of reinigingswerkzaamheden op zorgvuldig en kwalitatieve wijze wilt laten uitvoeren door een ervaren vakman, bent u met meer dan 20 jaar ervaring bij ons aan het juiste adres.

voegwerken header

Waarom De Jong Glas & Gevel?

Erkend icon De jong glas en gevel

Ervaren bedrijf

Ruim 20 jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van gevels. Met de beste technieken en tools houden wij uw gevel in topconditie.

Millieu icon De jong glas en gevel

Milieuvriendelijk

We vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke materialen en tools.

Persoonlijk icon De jong glas en gevel

Persoonlijke service

U kunt rekenen op persoonlijke, efficiënte en flexibele service. We denken graag met u mee om uw gevel weer brandschoon te krijgen.

VCA icon De jong glas en gevel

VCA-gecertificeerd

Ons team bestaat uit VCA & Thor Helical gecertificeerde vakspecialisten. Zo kunt u rekenen op de beste kwaliteit en resultaten voor uw gevel.

Wat klanten van ons vinden

Paul de Jong

08-11-2022

Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
Review geplaatst op facebook

Ton Vermond

12-05-2022

Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
Review geplaatst op google

Michiel Van Wolferen

29-07-2022

De mannen van De Jong Glas en Gevel hebben onze woning compleet aan de buitenzijde opgefrist/gereinigd. De gevel is weer spierwit alsof hij net geschilderd is. Ook de zonnepanelen zijn weer brandschoon en onze ramen blinken. Het houtwerk is ook grondig aangepakt. Hartelijk dank voor jullie vakwerk. Een dikke 10!
Review geplaatst op google
voegwerken header

Voegwerk vervangen: specialist inhuren

Barsten en scheuren in de voegwerken van uw gevel kunnen leiden tot vochtoverlast en andere problemen door de diverse weersinvloeden van buitenaf. Het is daarom van belang dat uw gevel hier goed tegen is beschermd.

Wij zetten diverse soorten voegen en zorgen ervoor dat ieder voegwerk weer stevig onderhouden is. Ieder soort voeg heeft verschillende eigenschappen en straalt ook een ander uiterlijk uit. We zijn gespecialiseerd in knipvoegen, snijvoegen en platvolvoegen.

Om problemen te voorkomen kunt u daarom het beste uw gevel door een gespecialiseerde vakman laten herstellen. Contacteer hier een van onze vakmannen voor meer informatie over het beschermen door voegwerk of het op juiste wijze herstellen van uw muur of gevel.

Kosten van voegwerk

Ons team bestaat uit een vaste kern van VCA-gecertificeerde werknemers die flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Dit maakt het mogelijk om de kosten laag te houden. De prijs van voegwerken is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan de prijs per m2, sierwerken en het aantal rollagen.

Wilt u graag weten wat het voegen exact kost voor u? Geen probleem! Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief topwerk, geleverd door ervaren vakmensen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs op locatie om uw oude voegwerk te bekijken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

De Jong Glas en Gevel Onderhoud