Professionele terrasreiniging door De Jong Glas & Gevel

Voor een professionele terrasreiniging bent u bij ons aan het juiste adres. Met De Jong Glas & Gevel kunt u uw terras professioneel laten schoonmaken voor een nieuwe uitstraling. Hierbij kan het gaan om tegels, bestrating of bijvoorbeeld houten vlonders. Geen klus is voor ons te groot of te klein.
Home / Professionele gevelreiniging /  Professionele terrasreiniging

Professioneel uw terras laten reinigen

Een effectieve terrasreiniging is een lastige en zeer intensieve klus. Maar voor ons niet, want wij maken gebruik van professionele apparatuur. Zo kunt u uw terrastegels laten reinigen met een hogedrukreiniger. Met deze apparatuur kunnen we al het vuil en groene aanslag verwijderen van uw tegels of houten vlonders, zodat u weer een schoon terras heeft.

Een vuil terras geeft niet alleen een onverzorgd beeld maar kan ook de kwaliteit en staat van uw tegels of vlonders verminderen. Gelukkig kan dit met onze professionele terrasreiniging zo opgelost worden. Na de behandeling krijgt u als resultaat een mooi en schoon terras waardoor u weer zin heeft om bij uzelf een terrasje te pakken. Ook na het schoonmaken van uw bestrating lijkt het alsof uw oprijlaan nieuw is.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Terras laten reinigen: prijs en factoren

  De prijs voor de terrasreiniging is afhankelijk van verschillende factoren. Allereerst natuurlijk het aantal vierkante meters van uw terras maar ook het type terras dat u heeft. Zo kunnen onze vakmannen verschillende soorten terreinen schoonmaken.

  U kunt ons inschakelen voor de reiniging van particuliere terrassen, maar ook voor bedrijven kunnen wij een goede oplossing zijn om de terrassen en bestrating schoon te maken. Voor elk materiaal weten wij wat de beste aanpak is. U kunt bijvoorbeeld ook denken aan een balkon, dakterras of een heel bedrijventerrein dat een opknapbeurt kan gebruiken. Ieder terras en terrein kunt u door ons laten schoonmaken.

  De mate van vervuiling heeft ook invloed op de prijs van de reiniging. Wanneer er mos, gras, algen en groene aanslag verwijderd moeten worden, is er een speciale reiniging nodig. Dit vuil komt gemakkelijk tussen de tegels of stenen te zitten en is lastig weg te halen. Wij hebben professionele machines waardoor we altijd snel en effectief een mooi resultaat kunnen leveren. Zo hoeft u niet zelf uw tuintegels schoon te maken maar zorgen wij voor een schone, nieuwe uitstraling van uw terras.

  De Jong Glas & Gevel is specialist in het reinigen van hardnekkig vuil. Niet alleen uw terras krijgen wij weer brandschoon, maar ook voor dakreiniging en gevelreiniging kunt u ons inschakelen.

  Terras reinigen kosten

  De kosten voor uw terrasreiniging worden ook beïnvloed door de nazorg. In overleg met u kunnen we na het reinigen van het terras de bestrating, tegels, of stenen impregneren. Wij geven hier graag advies over. Daarnaast bieden we diensten zoals gevel – en dakreiniging, zodat uw hele huis er van buiten weer mooi en schoon uitziet!

  Wilt u meer weten over onze terrasreiniging en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor al u vragen. Ook voor een vrijblijvende offerte! Met deze offerte kunnen we u een transparant kostenplaatje bieden voor de reiniging van uw terras.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical