Telewash: telescopische glasbewassing

Telewash is de ideale glasbewassing wanneer u hoge ramen heeft. Deze telescopische glasbewassing is een uitschuifbaar systeem waarmee we tot op 15 meter hoogte alle ramen glanzend schoon krijgen. Het is sneller en goedkoper dan de traditionele glazenwasserij. Bovendien bevat het systeem osmosewater. Dit water bevat geen kalk waardoor ramen streeploos opdrogen.
Home / Professionele gevelreiniging / Professionele telewash

Schone en streeploze ramen met ons telewash systeem

Een telewash systeem is ideaal om hoge ramen sprankelend schoon te krijgen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het glazenwassen middels een telewash en zullen uw ramen weer schoon krijgen. Het telewash systeem heeft een uitschuifbare steel waardoor onze vakmensen goed bij de ramen kunnen. Het osmosewater zorgt bovendien voor een streeploos resultaat.

Het grote voordeel van ons telewash systeem is dat er niet gesleept hoeft te worden met steigers en ladders. Hierdoor is het veiliger voor de glazenwassers en scheelt het ook in kosten.

Wilt u uw hoge ramen ook schoon en streeploos krijgen? Neem contact op met onze specialisten. We helpen u graag.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Ramen wassen met osmosewater

  Uw ramen wassen met osmosewater is veel beter dan met kraanwater. Kraanwater bevat namelijk mineralen, zouten, kalk en bacteriën. Deze kunnen kringetjes op uw raam achterlaten na het wassen. Osmosewater is volledig gefilterd en laat daardoor geen residu achter op uw ramen.

  Glasbewassing met osmosewater heeft daarnaast nog vele andere voordelen. Zo zorgt het water niet alleen voor een brandschoon en streeploos resultaat, maar het water is ook milieuvriendelijk. In het water zitten namelijk geen chemische middelen. Ramen wassen met osmosewater gaat bovendien erg snel. We hoeven enkel de ramen nat te maken met het water en met een speciale borstel er overheen te gaan.

  Voor schone en streeploze ramen helpen onze vakmensen u graag. Met onze jarenlange ervaring en professionele telewash systeem zorgen we ervoor dat uw ramen sprankelend schoon worden. Ook voor brandschone gevels kunt u onze stoomcleaning, sandwashing of andere gevelreinigingsdiensten inschakelen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Ervaren specialisten voor telescopische glasbewassing

  De Jong Glas & Gevel is dé specialist in glasbewassing. Met onze telewash zorgen onze vakmannen voor sprankelende schone ramen zonder strepen. Heeft u toch ramen die hoger liggen dan 15 meter? Geen probleem, wij beschikken ook over hoogwerkers en komen dus overal bij. Neem gerust contact op bij interesse in een samenwerking.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical