Gevelonderhoud is professioneel vakwerk

Als het gaat om gevelonderhoud is De Jong Glas & Gevel een expert met jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten. Zo hebben wij vakmensen in dienst voor onder andere voegwerk, gevelreiniging en het langdurig beschermen van uw buitenmuur, door middel van impregneren en hydrofoberen.
Home / Gevelonderhoud

Bekijk hier onze diensten voor gevelonderhoud

Uw gevel zal stralen en langdurig beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.

Gevel onderhoud en reparatie door De Jong Glas & Gevel

Bij schade aan het metselwerk staan wij klaar om muren en gevels te renoveren en te beschermen. Gevelonderhoud laten uitvoeren door vakspecialisten kan ervoor zorgen dat woningen en panden er weer prachtig en als nieuw uit komen te zien. 

Zo is onderhoud goed voor het aanzicht, maar onderhoud is ook zeker van belang voor de levensduur van het metselwerk en het (preventief) beschermen van de muur tegen vocht en vuil van buitenaf. 

Onze specialisten kunnen u gevel beschermen door deze te hydrofoberen of te impregneren. Voor een extra stevige gevel raden wij aan om lateien of spouwankers te laten plaatsen. Voor compleet gevelonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevel reparatie en onderhoud

Waarom De Jong Glas & Gevel?

Ervaren bedrijf

Ruim 20 jaar ervaring in het reinigen en onderhouden van gevels. Met de beste technieken en tools houden wij uw gevel in topconditie.

Milieuvriendelijk

We vinden het belangrijk om rekening te houden met het milieu. Daarom gebruiken we milieuvriendelijke materialen en tools.

Persoonlijke service

U kunt rekenen op persoonlijke, efficiënte en flexibele service. We denken graag met u mee om uw gevel weer brandschoon en strak te krijgen.

VCA icon De jong glas en gevel

VCA-gecertificeerd

Ons team bestaat uit VCA & Thor Helical gecertificeerde vakspecialisten. Zo kunt u rekenen op de beste kwaliteit en resultaten voor uw gevel.

gevelonderhoud header

Gevelonderhoud + reinigen en voegen voor een prachtig eindresultaat

Het tijdig laten onderhouden en herstellen van de gevel is uiteindelijk voordeliger voor u. U voorkomt namelijk dat achterstallig onderhoud uiteindelijk zal leiden tot een dure gevelreparatie. Het preventief beschermen van uw gevel kan daarom op den duur veel geld besparen.

Eenmalig investeren in voordelig en compleet gevelonderhoud zal ertoe leiden dat uw pand duurzaam is beschermd en langdurig in goede staat blijft.

Op het gebied van gevelwerk pakken wij graag de volgende werkzaamheden voor u op:

  • Uithakken van oude voegen
  • Eventuele renovatie van het metselwerk
  • Reiniging van de gevels
  • Het beschermen van uw gevels voor externe invloeden
  • Het aanbrengen van nieuwe voegen
  • Het aanbrengen van impregneermiddelen

Wilt u graag een specialist op locatie om uw gevel te laten inspecteren? Neem dan alvast vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. We nemen dan spoedig contact op om een afspraak met u te maken.

Gevelonderhoud volgens het juiste stappenplan

Voor het beste resultaat is het belangrijk om het juiste stappenplan te volgen bij het gevelonderhoud. 

Voegwerk: Bij het herstellen van een muur of gevel is het soms nodig om de gevel opnieuw te voegen. Dit noemen we ook wel voegrenovatie. Een nieuwe voeg in de gevel is niet alleen goed voor de duurzaamheid van de gevel, maar geeft ook weer een nieuwe frisse uitstraling aan de woning.

Als uw gevel niet opnieuw gevoegd hoeft te worden, kunnen we uw gevel ook reinigen. Hiervoor hebben we professionele tools in huis om uw gevel weer brandschoon te krijgen.

Impregneren: Na het reinigen van de muur is het belangrijk om de gevel te impregneren. Dit zorgt ervoor dat eventuele vochtschade en/of schimmelvorming wordt voorkomen. Doordat er een extra laag op de gevel zit, is de gevel hierna makkelijker schoon te houden en trekt nieuw vuil er niet gemakkelijk in. 

Bent u overtuigd van onze deskundigheid en vakkundig onderhoud? Wij helpen u graag met passend advies. Benieuwd naar de kosten? Vul ons offerteformulier in voor meer informatie.

De Jong Glas en Gevel Onderhoud

Wat klanten van ons vinden

Paul de Jong

08-11-2022

Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
Review geplaatst op facebook

Ton Vermond

12-05-2022

Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
Review geplaatst op google

Michiel Van Wolferen

29-07-2022

De mannen van De Jong Glas en Gevel hebben onze woning compleet aan de buitenzijde opgefrist/gereinigd. De gevel is weer spierwit alsof hij net geschilderd is. Ook de zonnepanelen zijn weer brandschoon en onze ramen blinken. Het houtwerk is ook grondig aangepakt. Hartelijk dank voor jullie vakwerk. Een dikke 10!
Review geplaatst op google