Sandwashing van gevels door De Jong Glas & Gevel

Sandwashing is een vorm van gevelreiniging waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijk straalglas. De zandstralen reinigen onder lage druk uw gevels. Met sandwashing zorgen onze ervaren vakmannen ervoor dat uw gevel weer brandschoon wordt.Wilt u ook uw gevel laten zandstralen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Home / Professionele gevelreiniging / Sandwashing voor brandschone gevels

Deskundig uw gevel zandstralen

Het onderhouden van uw gevel is van groot belang voor de staat van uw pand. Door uw gevel te laten zandstralen voorkomt u schade of lekkages op langere termijn. Bovendien oogt een schone gevel ook mooi.

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Afhankelijk van de vervuiling passen we de meest geschikte methode toe om uw gevel weer brandschoon te krijgen. Zo kunt u ons ook inschakelen om uw gevel te impregneren. Hiermee krijgt uw gevel een extra beschermlaag om vervuiling en schade langer tegen te gaan.

Sandwashing Zuid-Holland

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Hoe het sandwashen van uw gevel werkt

  Sandwashen, ofwel zandstralen, wordt met stralen van milieuvriendelijk straalglas gedaan onder lage druk. Hiervoor gebruiken we het milieu- en gevelvriendelijke Torbo-systeem. Dit systeem geeft over het algemeen 60% minder afval en stof dan andere systemen.

  Allereerst wordt water gemengd met het straalmiddel. Afhankelijk van de staat, het type vervuiling en aantasting van het gevelwerk wordt de machine afgesteld op het juiste mengsel van lucht, water en straalglas om de originele structuur van de steen niet aan te tasten.

  Vervolgens wordt de vervuiling er door de stralen afgehaald. Het vuil wordt opgevangen en weggevoerd zodat er een schoon resultaat achterblijft. Sandwashing is een ideale manier van gevelreiniging om het hardnekkige vuil van uw gevel weg te halen. De Jong Glas & Gevel is expert in sandwashing en we helpen u graag bij het realiseren van een schone gevel.

  Ook voor dakreiniging of terrasreiniging kunt u onze vakmensen inschakelen. Voor ieder oppervlak hebben we de juiste techniek en middelen in huis. Zo kunnen we ook stoomcleanen en hebben we een milieuvriendelijke hogedrukreiniger voor het beste resultaat. Neem contact op of vraag een gratis offerte aan voor de mogelijkheden.

  Professionele sandwasher

  Sandwashing vereist echt vakmanschap. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen maken wij gebruik van het Torbo-systeem. Dit systeem geeft over het algemeen 60% minder afval en stof dan andere systemen.

  Het Torbo-systeem voldoet aan de gestelde milieu- en arbo-eisen en heeft een zeer laag watergebruik. Daarnaast geeft het weinig stof. Doordat we de grofheid en straalkracht per gevel kunnen instellen is de sandwasher geschikt voor iedere gevel en iedere soort vervuiling

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gevel? Vraag gerust een offerte aan. Deze is gratis en vrijblijvend.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical