Professioneel voegen vervangen

Wilt u uw voegen vervangen? Dit vergt zorgvuldig en professioneel werk dat u het liefst wilt laten uitvoeren door een voegersbedrijf met jarenlange ervaring. De Jong Glas & Gevel kan uw voegwerk vervangen en zorgt ervoor dat uw muur of gevel weer volledig duurzaam en prachtig wordt opgebouwd.
Home / Voegwerken / Voegen vervangen

Professioneel voegwerk door onze specialisten

Heeft u aanzienlijke schade ontdekt aan uw gevel of oude voegen? Als u dit heeft vastgesteld, kunt u de voegen het beste zo snel mogelijk laten vervangen. Voegwerk tijdig behandelen zorgt ervoor dat u kosten kunt besparen. Op het moment dat u wacht met het inschakelen van een voegspecialist, ontstaat de kans dat de schade en kosten meer zullen toenemen. Neemt u daarom vooral even contact op bij zorgen en vul gerust ons contactformulier in. 

Mogen wij u ook helpen met het reinigen, onderhouden en verduurzamen van uw huis of pand? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen, direct bellen of uw gegevens achter laten op ons contactformulier.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Kosten voegen vervangen

  De kosten voor het voegen vervangen zijn afhankelijk van de mate van de schade aan uw voegwerk. Beschadigde voegen zorgen voor een minder mooie uitstraling van uw gevel, het leidt tot vochtproblemen en in het meest ernstige geval kan de schade aan de voegen ook de gevelstenen aantasten.

  Wanneer uw voegen nog grotendeels intact of licht beschadigd zijn, kunnen we uw voegen repareren. Zijn de voegen oud en is de beschadiging dermate ernstig, dan is het noodzakelijk om voegen te vervangen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ieder voegwerk vervangen.

  Om te kunnen bepalen wat de beste methode en behandeling is om uw voegen te vervangen, komen wij graag bij u langs om de gevel door een van onze specialisten te laten inspecteren. Daarnaast kunt u foto’s van uw gevel opsturen via onze vrijblijvende offerte pagina. Middels een transparante offerte kunnen we u een beeld geven van de kosten voor het nieuwe voegwerk.

  Huis opnieuw voegen

  Uiteraard beginnen wij niet zomaar met het opnieuw voegen van de gevel. Het is van belang dat wij vooraf bij u op locatie langskomen om uw muur of gevel te inspecteren, zodat wij het juiste stappenplan kunnen volgen. Zo kunnen wij erachter komen of de schade betrekking heeft op de stenen in de gevel of op het voegwerk zelf.

  De wijze van voegen ligt geheel aan het soort voeg. Denk bijvoorbeeld aan: een knipvoeg, een platvolvoeg of een snijvoeg. Het type voeg bepaalt tevens hoe ingewikkeld de klus is. We raden aan om uw oude voegwerk te laten vervangen door een gespecialiseerde vakman. Onze specialisten weten precies welke soort voegen u nodig heeft en kunnen deze professioneel aanbrengen.

  Uw voegen schoonmaken behoort ook tot de mogelijkheden. Nadat wij uw voegen professioneel hebben mogen vervangen met uitstekend voegwerk, kunnen we uw huis of pand duurzaam behandelen middels onze impregneer werkzaamheden. Zo kunnen wij uw huis na het voegen ook goed reinigen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat uw gevel langdurig is beschermd tegen vuil en vocht.

  Daarnaast hebben we mogelijkheden voor complete terrasreiniging en dakreiniging. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Voegen vervangen huis

  Bent u op zoek naar een voegersbedrijf dat zeer ervaren is en te allen tijde kwaliteitswerk levert aan haar klanten op het gebied van voegwerk en gevelonderhoud? Wij hebben ervaren vakmensen in huis die op ieder gebied een specialistische vakkennis bezitten.

  Ruim 20 jaar voeren wij onze diensten uit in Nederland en hebben daardoor vele tevreden klanten mogen helpen bij gevelonderhoud, voegen en andere reinigings- en onderhoudswerkzaamheden.

  Neem bij interesse contact met ons op om de verdere mogelijkheden te overleggen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Onze andere voegwerk diensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical