Snijvoeg laten plaatsen

De Jong Glas & Gevel is specialist in het plaatsen van snijvoegen. Een snijvoeg is een belangrijk onderdeel van uw gevel en beïnvloedt de bescherming van uw woning. Een snijvoeg laten plaatsen kunt u dan ook het beste door een van onze professionals laten doen. Voor voegwerk bent u bij ons aan het juiste adres.
Home / Voegwerken / Snijvoegen laten plaatsen of repareren

Wat zijn snijvoegen?

Snijvoegen zijn voegen die gelijk liggen aan de baksteen. Allereerst reinigen we het gevelvlak en hakken we deze uit. Vervolgens plaatsen we een verdikte lintvoeg en snijden we de boven- en onderkant van de voegen schuin af. Het overtollige specie verwijderen we. Hierdoor ontstaat een strakke voeg met een nette uitstraling.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Verschil knipvoeg en snijvoeg

  Het verschil tussen knipvoegen en snijvoegen is soms nog onduidelijk of verwarrend. Een geknipte voeg steekt net wat meer uit ten opzichte van een gesneden voeg. De werkwijze verloopt vrijwel hetzelfde, alleen wordt de snijvoeg verder afgesneden zodat deze op dezelfde lijn ligt als de bakstenen. 

  Snijvoegen geven een nette, imposante uitstraling aan uw woning. Daarnaast hebben ze nog veel meer voordelen:

  • Snijvoegen zijn goed beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. Ze barsten minder snel door de terugliggende positie.
  • Deze bescherming draagt daardoor ook bij aan een langere levensduur.
  • U kunt de gesneden voegen laten plaatsen bij verschillende soorten stenen: zowel bakstenen als natuursteen en betonsteen zijn geschikt.

  De Jong Glas & Gevel is specialist in verschillende soorten voegen. U kunt onze specialisten inschakelen voor diverse soorten voegwerk van gevelvlakken, zoals het repareren van voegen en het vervangen van voegen. Bovendien kunnen wij uw gevel waterafstotend maken door middel van impregneren of hydrofoberen.

  Snijvoeg kosten

  De kosten voor het snijvoegwerk liggen iets hoger. Dit komt doordat het snijden van de voegen vraagt om precisiewerk en vakmanschap. Hier krijgt u echter een prachtig resultaat en langdurige bescherming van uw gevel voor terug. Om u een helder kostenplaatje te geven, bieden wij gratis offertes aan. Hierin nemen wij het aantal vierkante meters en voorbereidende werk mee.

  Onze voegers zijn ervaren en gecertificeerd. Ze zullen ervoor zorgen dat uw gevel wordt voorzien van kwalitatief voegwerk waar u nog jaren plezier van heeft. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Onze andere voegwerk diensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical