Graffiti verwijderen zonder aantasting

De Jong Glas & Gevel is dé specialist in graffiti verwijderen. We gebruiken de nieuwste technieken om de graffiti zorgvuldig weg te halen. En dat zonder de ondergrond aan te tasten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag!
Home / Professionele gevelreiniging / Graffiti laten verwijderen 

Professioneel graffiti laten verwijderen door De Jong Glas & Gevel

Graffiti, een toenemend probleem dat niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. De kosten van de bestrijding van graffiti lopen in de miljoenen euro’s. De Jong Glas & Gevel pakt dit probleem aan.

We gebruiken de nieuwste technieken en middelen waardoor we vrijwel altijd in staat zijn om graffiti van gevels te verwijderen. Zonder daarbij de ondergrond ernstig te beschadigen. Neem contact op met een van onze specialisten.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Graffiti verwijderaar

  De Jong Glas & Gevel is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Er zijn verschillende manieren om graffiti te verwijderen. Dit kunnen we doen door middel van stoomreinigen, sandwashing of chemisch reinigen met een milieuvriendelijke graffiti verwijderaar. Welke methode nodig is voor uw gevel ligt aan de ondergrond en het type verf.

  Wij hebben niet alleen oplossingen voor het verwijderen van graffiti. Maar ook voor het behouden en beschermen van de ondergrond. Een anti-graffiti coating zorgt ervoor dat uw ondergrond wordt beschermd tegen nieuwe mogelijke graffiti-vervuilingen. Bij deze bescherming kunt u kiezen uit een semi-permanente en een permanente oplossing.

  Anti-graffiti coating is een transparante verkrijgbare beschermlaag die het indringen van graffiti in de ondergrond voorkomt. Dankzij deze beschermlaag kan graffiti de volgende keer eenvoudig verwijderd worden door middel van stoomcleaning onder hoge druk. Hierdoor zal de ondergrond ook niet aangetast worden.

  Met onze reinigingsdiensten zorgen we dat uw gevel brandschoon wordt. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor dakreiniging, terrasreiniging en glasbewassing. We zorgen ervoor dat uw pand er weer stralend schoon uitziet. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Graffiti verwijderen kosten

  De kosten voor het verwijderen van graffiti zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de oppervlakte van de graffiti op gevel van invloed, maar ook het type reiniging. Onze ervaren specialisten kunnen voor u goed inschatten welke reiniging nodig is.

  Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. We zullen dan een heldere inschatting maken van de kosten voor het verwijderen van de graffiti. Voor alle werkzaamheden rond gevelreiniging en -onderhoud staan wij voor u klaar.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical