Spouwankers plaatsen - De Jong Glas & Gevel

De Jong Glas & Gevel is specialist in het plaatsen van spouwankers. Naast het plaatsen van de spouwankers vervangen wij ze en u kunt ook bij ons terecht voor een renovatie. Met onze professionals zorgen we ervoor dat uw pand weer stevig is en u geen last heeft van scheuren of lekkages.
Home / Gevelonderhoud / Spouwankers plaatsen

Spouwankers laten plaatsen

Heeft uw muur nog meer stevigheid nodig? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van lateien zodat uw muren nog beter worden ondersteund. Bel onze specialist voor vragen of advies over al onze diensten en werkzaamheden.

Dejongglasengevel-bus

Wat zijn spouwankers?

Spouwankers zijn spiraalvormige, stalen ankers die de binnen- en buitenbladen van de spouwmuurconstructie aan elkaar verbinden. Ze zijn nagenoeg onzichtbaar en zorgen voor stevigheid in de muren. De uiteinden van de ankers zijn voorzien van een schroefdraad en zijn haaks omgebogen. Zo blijven de ankers stevig in de muur zitten en houden ze het buiten- en binnenblad van de spouwmuur goed vast.

Doordat ze op regelmatige afstanden geplaatst worden, wordt stabiliteit aan de muur gegeven en bovendien een betere isolatie. Het is belangrijk dat er per vierkante meter voldoende spouwankers worden geplaatst, anders kunnen er alsnog scheuren ontstaan. Als specialist in gevelonderhoud zorgt De Jong Glas & Gevel dat uw muren stevig onderhouden worden. Daarnaast kunnen we uw gevel impregneren of hydrofoberen voor langdurige bescherming.

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Spouwankers renovatie

  Een renovatie met spouwankers vindt plaats wanneer de binnen- en buitenmuur opnieuw met elkaar verbonden moeten worden. Na verloop van tijd verslechtert de kwaliteit van de spouwankers en moeten ze vervangen worden.

  In sommige gevallen is het zo dat er te weinig spouwankers geplaatst zijn. Dan is het ook van belang dat er een gevelrenovatie plaatsvindt waarbij nieuwe en extra spouwankers worden geplaatst. Onze specialisten zorgen met hun kennis en expertise ervoor dat het juiste aantal spouwankers in de muren worden gezet zodat u lang profijt heeft van de renovatie.

  Wilt u graag weten wat de prijzen zijn voor het renoveren of vervangen van diverse soorten spouwankers? Wij komen graag langs op locatie of u kunt een foto sturen via ons formulier op de website. Op deze manier kunnen wij u gericht en efficiënt helpen. Geïnteresseerd in compleet onderhoud? Kijk dan op de gevelonderhoud pagina.

  Spouwankers vervangen

  Het is van belang om tijdig uw spouwankers te vervangen om schade te voorkomen en de veiligheid van het pand te bewaren. Door ze te vervangen brengt u weer stevigheid aan de bestaande spouwmuur waardoor scheuren voorkomen kunnen worden. Wanneer uw spouwankers vervangen moeten worden adviseren wij om RVS spouwankers te plaatsen. Deze zijn van roestvrij staal gemaakt en hebben een levensduur van 50 jaar.

  Spouwankers plaatsen door onze specialisten

  Onze specialisten zetten snel en efficiënt de spouwankers in uw muur. Met onze technieken bent u ervan verzekerd dat de spouwankers goed in de muur zitten, zodat u lang baat heeft en u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele scheuren of lekkages. Benieuwd naar de kosten? Vraag een gratis offerte aan en onze deskundigen geven u graag advies.

  Wilt u de muren van uw pand volledig gerenoveerd hebben? Bij De Jong Glas & Gevel bieden wij ook diensten voor gevelreiniging, gevelonderhoud en voegwerk. Zo ziet uw pand er niet alleen weer als nieuw uit, maar wordt de stevigheid en isolatie ook beter.

  Onze andere diensten voor gevelonderhoud:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical