Knipvoeg professioneel laten plaatsen

Een voeg is een belangrijk onderdeel van uw gevel. Naast de uitstraling beschermt een voeg het huis tegen het indringen van vocht. Daarbij is het wel van belang om uw voegwerk regelmatig te laten onderhouden of vervangen. Wij zijn vakspecialist in het aanbrengen en onderhouden van uw knipvoegen.
Home / Voegwerken / Knipvoeg laten plaatsen

De Jong Glas & Gevel: knipvoeg specialist

Wanneer u ons inschakelt voor voegwerk kunt u kiezen tussen verschillende soorten voegen, waaronder een knipvoeg. Deze geknipte voeg wordt vaak toegepast voor monumentale panden en grachtenpanden. De Jong Glas & Gevel is uw specialist in voegwerk en kan middels het plaatsen van knipvoegen uw gevel weer in een stevige staat brengen.

De jong glas en gevel knipvoeg sectie 4

Knipvoegen laten plaatsen door onze specialisten

Vaak heerst er wat verwarring over het verschil tussen een knip- en snijvoeg. Beide soorten voegen worden namelijk schuin afgesneden, wat resulteert in een klein driehoekig dakje. Het verschil tussen deze voegen zit hem in de hoeveelheid waarin de voeg uitsteekt ten opzichte van de steen. Een knipvoeg steekt ten opzichte van de steen iets uit en gesneden voegen staan op één lijn met de steen.

Bij een knipvoeg steekt de voeg iets uit ten opzichte van de steen. Deze verdikte voeg geeft een nette en ingetogen uitstraling aan uw pand. De knipvoeg wordt door middel van knipwerk geplaatst. Hiervoor dient eerst het gevelvlak gereinigd en uitgehakt te worden. Vervolgens worden er verdikte horizontale voegen (lintvoegen) geplaatst. De boven- en onderkant van de randen worden schuin afgesneden.

Wanneer deze schuin zijn afgesneden worden er verticale stootvoegen aangebracht tussen de lintvoegen. Ook van de stootvoegen worden vervolgens de boven- en onderkant schuin afgesneden. Op deze manier ontstaat er een prachtige voeg wat het uiterlijk van een woning zichtbaar verbetert.

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Wat zijn de knipvoeg kosten?

  Omdat een knipvoeg deskundigheid vereist is het aan te raden deze voeg te allen tijde door een vakman te laten zetten. Bij De Jong Glas & Gevel beschikken wij over de kennis en jarenlange ervaring voor het vakkundig plaatsen van voegen en het vervangen van voegen.

  Onze VCA-gecertificeerde vakmensen kunnen verschillende soorten voegwerk voor u plaatsen of vervangen. Wanneer u knipvoegen wilt laten plaatsen zijn de kosten iets hoger dan die van een standaard voeg. Daarnaast hangen de kosten voor knipvoegwerk af van een aantal factoren. U kunt bijvoorbeeld denken aan het aantal vierkante meter en het voorbereidende werk wanneer u uw woning wilt laten voegen.

  Voor een prijsopgave op maat kunt u bij ons gratis offertes aanvragen. Hierin zijn wij altijd transparant zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Vrijblijvende offerte voor ons voegwerk

  Heeft u interesse in het laten plaatsen, vervangen of repareren van uw knipvoegen? De Jong Glas & Gevel is uw specialist in voegwerk. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat de knipvoegen netjes worden aangebracht.

  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een transparant kostenplaatje voor ons voegwerk. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

  Onze andere voegwerk diensten:

  Paul de Jong

  08-11-2022

  Dit bedrijf ingehuurd voor onze VvE voor het opnieuw voegen en impregneren van een deel van de gevel en het vervangen van de hemelwaterafvoer. Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering. Goede communicatie en er is gebruik gemaakt van alleen maar vaklieden.
  Review geplaatst op facebook

  Ton Vermond

  12-05-2022

  Simon en zijn mannen hebben prima werk geleverd. De gevel van ons hoekhuis ziet er weer als nieuw uit. Simon de jong komt zijn afspraken keurig na en wat extra werk is geen probleem. Kortom een professioneel bedrijf om aan te bevelen.
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical