Professionele hogedrukreiniging

Door een hogedrukreiniger professioneel in te zetten, krijgt u ook de hardnekkige vervuiling op uw gevel weg. Bij de Jong Glas & Gevel hechten we veel waarde aan de inzet van de beste technische middelen. Zo hebben wij ook geïnvesteerd in de aanschaf van professionele hogedrukreiniger van Meclean. We blijven innoveren en gaan dan ook geen enkel project uit de weg!
Home / Professionele gevelreiniging / Hogedrukreiniger voor uw dak en gevel

Regelmatig reinigen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is ideaal wanneer u uw gevel een brandschoon resultaat wilt geven. Onze vakmannen kunnen met de hogedruk uw gevel brandschoon krijgen. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen zorgt u voor een betere staat en langere levensduur van uw pand.

Heeft u een uitdagend project en een professionele oplossing nodig? Wij zijn al ruim 20 jaar ervaren met het reinigen van gevels, daken, terrassen en bestrating. Daarnaast hebben we specialistische vakmensen in huis die zeer bekwaam zijn in gevelonderhoud en voegwerken.

Neem contact op voor meer informatie over de inzet van onze professionele hogedrukreiniger voor uw pand of terrein of voor meer info over onze diensten.

Gevelrenovatie-auto

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Professionele hogedrukreiniger van Meclean

  Onze hogedruktrailer van Meclean heeft de beste reinigingseigenschappen die de effectiviteit van stoom en hoge druk op een unieke manier met elkaar combineren. Daarnaast stoot de hogedruktrailer aanzienlijk minder uit, bespaart het op brandstof en de machine is volledig geluidsarm. Onze hogedrukreiniger geeft 30% meer stoomdruk en 35% meer stoomvolume. Dit zorgt ervoor dat uw gevel nog schoner wordt.

  De mobiele hogedruktrailer is enorm functioneel en kan perfect een gevel reinigen, zonder chemische stoffen of beschadigingen. Door de sterke oververhitting van het water en de enorme kracht en volume van de hogedrukspuiten komt er een enorme energie vrij, waardoor het gebruik van chemie niet meer nodig is. De Meclean hogedruk reiniger is daarom zeer milieu- en diervriendelijk.

  De energie die vrijkomt met de hogedruktrailer noemen we ook wel een ’’thermoshock’’, waardoor vervuiling zoals graffiti, kauwgom, verflagen met een vlotte werking direct kunnen worden verwijderd, en dit allemaal zonder enkele beschadiging van gevels kunstwerken of andere grondoppervlakken.

  SteamPLUS, AquaPLUS of WeedPLUS

  Met onze hogedrukreiniger van Meclean kunnen we iedere gevel weer schoon krijgen. De meclean reiniger heeft drie toepassingen: de steamPLUS, de aquaPLUS en de weedPLUS. Door gebruik te maken van de juiste toepassing kunnen we uw gevel weer schoon en in topconditie krijgen.

  De hogedruktrailer van De Jong is inzetbaar voor het verwijderen van atmosferische vervuiling zoals verf, coating, lijmlagen en wegbelijning. Ook voor desinfectie en geurbestrijding van sanitair, garages, speeltoestellen of machines kan de Meclean effectief worden ingezet.

  Gebruik onze Meclean hogedrukreiniger voor:

  SteamPLUS: professionele hogedruk stoomfunctie is ontwikkeld voor dieptereiniging;
  WeedPLUS: heetwater milieuvriendelijke onkruidbestrijding voor duurzaam resultaat;
  AquaPLUS: oppervlakte reinigingstechniek op basis van water/stoom.

  Gratis offerte voor hogedrukreiniging

  De Jong Glas & Gevel staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Bij ons betaalt u altijd een vast bedrag en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook zijn wij flexibel inzetbaar en bieden wij landelijke service aan.

  Wij voorzien u graag van advies of meer informatie over onze diensten en apparatuur. Wilt u graag meer weten over de inzet van de Meclean hogedruktrailer of over het afnemen van onze diensten?

  Via onderstaande button kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical