Schone ramen zijn niet alleen mooi voor het oog, maar ook belangrijk voor de staat van uw ramen. Want wist u dat het regelmatig wassen van uw ramen beschadiging door vuil voorkomt? Onze glazenwassers hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een brandschoon en streeploos resultaat.
Home / Professionele gevelreiniging / Glazenwasser Den Haag

Wij adviseren om uw ramen regelmatig te laten wassen door een specialist.

Door regelmatig uw ramen te laten wassen door een professionele glazenwasser blijven uw ramen in goede staat en voorkomt u beschadiging. Met onze telescopische glasbewassing komen wij overal bij, zonder trappen of stellages. Het water dat wij gebruiken is bovendien mineraalvrij. Dit werkt vuilafstotend en droogt streeploos op. Zo krijgt u het beste resultaat.

Wilt u graag gebruik maken van onze professionele glazenwasser? We zijn werkzaam in de regio’s Den Haag, Wassenaar en Leiden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Glasbewassing Zuid Holland

Glazenwasser Leiden

Zoekt u een glazenwasser in de regio Leiden? Onze professionele glazenwassers zorgen voor schone en streeploze ramen. Naast onze telescopische glasbewassing behoort ook traditionele glazenwasserij met ladders, gondels, hoogwerkers of stellages tot de mogelijkheden.

Onze medewerkers zijn dagelijks aan het werk met hoogwerkers, ladders en gondels. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd waardoor u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Glazenwasser Wassenaar

U kunt onze glazenwassers ook in de regio Wassenaar inhuren. Daar zorgen onze specialisten ervoor dat uw ramen sprankelend schoon zijn. Heeft u een bedrijf of kantoorpand in de regio? Dan zijn wij tevens inzetbaar als glazenwasser. Voor uiteenlopende reinigingsdiensten zoals dakreiniging en terrasreiniging kunt u onze vakmensen inschakelen. We zorgen altijd voor een brandschoon resultaat.

Wilt u gebruik maken van onze professionele glazenwasservice? Vraag voor meer informatie gerust een gratis offerte aan.

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Glazenwasser voor Wassenaar

  U kunt onze glazenwassers inhuren voor uw bedrijfspand of kantoor. Een net en schoon bedrijfspand oogt natuurlijk wel zo mooi voor uw klanten. Hoe groot uw pand is maakt niet uit. Wij krijgen alle ramen weer brandschoon met een streeploos resultaat.

  Wilt u gebruik maken van onze professionele glazenwas-service? Vraag voor meer informatie gerust een offerte aan.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical