Uw gevel professioneel laten stoomreinigen

De Jong Glas & Gevel is specialist in het schoonmaken van gevels door deze te stoomreinigen. Deze techniek zorgt voor een brandschoon resultaat zonder dat de ondergrond beschadigd raakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor de stoomreiniging van uw gevel.
Home / Professionele gevelreiniging / Gevels stoomreinigen

Gevel stoomcleanen

Stoomcleaning is een vorm van reiniging met water op een temperatuur van 100°C. De druk wordt aangepast zodat de ondergrond niet beschadigd raakt, maar wel een schoon resultaat oplevert. Vaak wordt stoomcleaning toegepast bij gevels die (nog) geen hardnekkige vervuiling hebben. Indien u wel hardnekkig vuil heeft of mos wilt laten verwijderen, kunnen wij ook middels een hogedrukreiniger of sandwashing uw gevel weer brandschoon krijgen.

Het is belangrijk om regelmatig uw gevel te reinigen en onderhouden. Zo voorkomt u schade en lekkages in de toekomst. De Jong Glas & Gevel heeft ervaren specialisten en tools in huis die uw gevel weer brandschoon krijgen. Ook voor dakreiniging en glazen wassen kunt u ons inschakelen. Zo blijft uw pand in topconditie.

Stoomcleaning Zuid-Holland

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Hoe werkt gevel stoomcleanen?

  Stoomcleanen is een manier van gevelreiniging waarbij er met hoge druk water van 100°C op uw gevel wordt gespoten. Vaak wordt dit toegepast bij gevels met lichte vervuiling. De druk is precies zo ingesteld dat uw gevel niet wordt aangetast maar dat het vuil wel goed los komt. De hitte van het water en de stoom zorgen ervoor dat het vuil losweekt en de druk van het water spoelt het vervolgens weg.

  Het reinigen van uw gevel is belangrijk voor de staat van uw pand. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat al het vuil wordt verwijderd en dat u weer stralend schone gevels heeft. De stoomcleaning zorgt ervoor dat uw gevels in een goede staat blijven met een schoon resultaat.

  We adviseren u om na het reinigen uw dak te laten hydrofoberen of impregneren. Hiermee brengen we een beschermlaag aan op uw gevel zodat u schade, vocht en vervuiling in de toekomst voorkomt. Daarnaast is het mogelijk om een alg- en mosdoder aan te brengen na het reinigen. Met stoomcleaning zorgt u voor de optimale staat van uw gevels.

  Gevelreiniging: stoomcleanen met totale bescherming

  Wij zijn een gevelreinigingsspecialist die uw pand weer in topconditie krijgt. Met onze stoomcleaning zorgen we dat al het vuil van uw gevels verwijderd wordt, zonder de ondergrond aan te tasten.

  Wilt u ook uw gevel laten reinigen? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Onze andere reinigingsdiensten:

  Michiel

  01-09-2022

  Wij zijn zeer goed geholpen. Snel een offerte ontvangen en werkzaamheden zijn op korte termijn uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
  Review geplaatst op facebook

  Stefan

  12-07-2022

  De Jong heeft heel onze bestrating in de tuin schoon gespoten. Dit zorgde ervoor dat wij heel de zomer hebben kunnen genieten van ons terras!
  Review geplaatst op google

  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaat

  VCA Logo
  Thorhelical