Villa dakreiniging Wassenaar

Probleem:

We stonden onlangs voor een uitdagend project in Wassenaar: de dakreiniging van een prachtige villa. Het dak van de villa was ernstig aangetast door algen en mossen, wat niet alleen schadelijk was voor de dakpannen, maar ook afbreuk deed aan de esthetiek van het pand. Als De Jong Glas & Gevel, met meer dan 20 jaar ervaring in gevelonderhoud en -reiniging, begrepen we dat dit een taak was die expertise en zorg vereiste.

Oplossing:

Samen met ons toegewijde team van gespecialiseerde vakmannen gingen we de uitdaging aan. We kozen voor een grondige aanpak door stoomcleaning te gebruiken voor de dakreiniging. Deze methode staat bekend om zijn effectiviteit bij het verwijderen van hardnekkige vervuiling, zoals algen en mossen, zonder de dakpannen te beschadigen. Met onze ervaring wisten we dat dit de beste manier was om het dak weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

Resultaat:

Na de stoomcleaning was het dak van de villa volledig bevrijd van algen en mossen. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de dakpannen, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling van het huis. De klant, Edgar Winnubst van schildersbedrijf Winnubst, was zeer tevreden met het eindresultaat. Dit project in Wassenaar illustreert onze expertise en toewijding aan hoogwaardige gevelonderhoud en -reiniging.

Met ons brede scala aan diensten en een ervaren team streven we er altijd naar om de standaard te zetten in onze branche. Onze specialisaties variëren van gevelrenovatie, voegwerken, knipvoegen en gevelreiniging tot stoomcleaning en impregneren. We zijn er trots op dat we onze klanten diensten van topkwaliteit kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke behoeften en verwachtingen.

Kunnen we u van dienst zijn? Neem contact op met onze specialist of vraag een gratis offerte aan.

Opdracht

In opdracht van schildersbedrijf Winnubst hebben we middels stoomcleaning het dak gereinigd van deze villa. Het dak was vervuild door mossen en algen wat het dak zelf ook kan aantasten. Na een grondige stoomreiniging heeft het dak weer een brandschone uitstraling.

Opdrachtgever

Edgar Winnubst

Plaats

Wassenaar

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaten

  VCA Logo
  Thorhelical