Steiger plaatsen voor voegwerk in Utrecht

Probleem:

Recentelijk hebben we een nieuw project afgerond in Utrecht. Dit gebouw vereiste de vervanging van voegwerk, wat een specifieke aanpak en apparatuur vereiste.

Oplossing:

Om dit probleem aan te pakken, hebben we een steiger geplaatst. Hiervoor hebben we extra steigermateriaal van Layher gekocht en ons ervaren team van gespecialiseerde vakmannen ingezet. Onze experts bouwden de steiger met precisie op de projectlocatie in Utrecht. Bovendien werden veiligheidsnetten aangebracht om de werkplek veilig te houden en te voorkomen dat materialen van de steiger zouden vallen tijdens het werk.

Resultaat:

Met de juiste voorbereidingen kon het voegwerkproject veilig en efficiënt van start gaan. De steiger bood onze werknemers een solide en betrouwbare basis om hun taken op hoogte uit te voeren. De klant was zeer tevreden over de snelle en professionele service die ons bedrijf bood. Dit succesvolle project benadrukte niet alleen onze bekwaamheid in gevelonderhoud en -reiniging, maar ook ons vermogen om steigerverhuur als waardevolle aanvulling op onze diensten aan te bieden. We zijn flexibel en veelzijdig, met het vermogen om verschillende uitdagingen aan te gaan en aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Met specialisaties variërend van gevelrenovatie en voegwerken tot knipvoegen, en gevelreiniging, blijven we trots op ons vermogen om hoogwaardige diensten te leveren die aan de verwachtingen van hun klanten voldoen, ongeacht de complexiteit van het project. 

Kunnen we iets voor u betekenen? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opdracht

Om het voegwerk van een gebouw in Utrecht te vervangen hebben we extra steigermateriaal en netten aangeschaft en geïnstalleerd. Zo kunnen onze vakmannen veilig te werk en kunnen we ons gevelwerk nauwkeurig uitvoeren.

Plaats

Utrecht

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaten

  VCA Logo
  Thorhelical