Reinigingsproject voor Willems Vastgoed Onderhoud

Probleem:

In een recent project voor Willems Vastgoed Onderhoud stonden we voor een uitdaging in Vlaardingen. We kregen de taak om de plafonds, consoles en hekwerken van een gebouw grondig te reinigen. Deze oppervlakken hadden in de loop der tijd aanzienlijke vervuiling opgelopen, wat niet alleen afbreuk deed aan de esthetiek van het pand, maar ook een uitdaging vormde voor de toepassing van een nieuw verfsysteem. Gezien onze expertise in gespecialiseerde reiniging, wisten we dat dit project onze zorgvuldige aandacht vereiste.

Oplossing:

Ons team, bekwaam in geavanceerde reinigingstechnieken, ging aan de slag met dit project. We gebruikten de innovatieve methode stoomcleanen, waarbij we de oppervlakken reinigden met een temperatuur van 100 graden. Deze aanpak zorgde ervoor dat alle vuil, stof en andere verontreinigingen effectief werden verwijderd. Door onze ervaring en kennis waren we in staat om deze reiniging uit te voeren zonder schade aan de structuren te maken en hebben we ze perfect voorbereid op het nieuwe verfsysteem.

Resultaat:

Na de reiniging waren de plafonds, consoles en hekwerken niet alleen schoon, maar ook optimaal voorbereid op het aanbrengen van het nieuwe verfsysteem. Onze grondige reiniging heeft de esthetiek van het gebouw verbeterd en zorgt ervoor dat het nieuwe verfsysteem effectiever en duurzamer zal zijn. Dit project illustreert onze capaciteiten in het uitvoeren van complexe reinigingstaken en onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten.

Bij De Jong Glas & Gevel blijven we ons inzetten voor het leveren van uitstekende reinigings- en onderhoudsdiensten voor diverse vastgoedprojecten. Met ons uitgebreide dienstenpakket en ervaren team streven we ernaar om de norm te zetten in de reinigingsindustrie. Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor uw reinigingsbehoeften? Neem contact op met onze specialisten voor een vrijblijvende offerte.

Opdracht

In opdracht van Willems Vastgoed Onderhoud zijn we aan de slag gegaan met een uitdagend reinigingsproject. Ons doel is de grondige reiniging van plafonds, consoles en hekwerken van een specifiek pand. Deze oppervlakken vereisen een intensieve schoonmaakbeurt ter voorbereiding op de toepassing van een nieuw verfsysteem.

Opdrachtgever

Willems Vastgoed Onderhoud

Plaats

Vlaardingen

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaten

  VCA Logo
  Thorhelical