Mos op terras verwijderen in Wassenaar

Probleem:

Een recent project in Wassenaar bracht ons een uitdaging op het gebied van terrasreiniging. Het betreffende terras leed onder de aangroei van algen en mos, wat niet alleen afbreuk deed aan de uitstraling van het terras, maar ook de duurzaamheid van het terras bedreigde. Als specialist in terrasreiniging, begrepen we dat dit een taak was die onze expertise vereiste.

Oplossing:

Samen met ons bekwame team gingen we aan de slag om het terras nieuw leven in te blazen. We gebruikten geavanceerde hogedrukreinigingstechnieken om het terras tot in de kleinste details te reinigen. Hierdoor werden alle sporen van vuil, algen en mos effectief verwijderd. We begrijpen dat een grondige reiniging van essentieel belang is om een duurzaam en visueel aantrekkelijk resultaat te bereiken.

Resultaat:

Na de reiniging transformeerde het terras volledig. De algen en mos waren volledig verdwenen, en het terras straalde weer in zijn oorspronkelijke pracht. Om toekomstige groei van algen en mos te voorkomen, pasten we een professioneel algen- en mosdodend middel toe. Dit zorgt voor een langdurige bescherming en draagt bij aan het behoud van de schoonheid van het terras op de lange termijn.

Het gereinigde terras heeft niet alleen de esthetiek van de woning verbeterd, maar ook de levensduur van het terras verlengd. Met ons uitgebreide dienstenpakket en ervaren team blijven we streven naar hoge kwaliteit terrasreiniging en -onderhoud. 

Opdracht

Onlangs hebben we een verweerd terras een nieuw leven ingeblazen. Met grondige hogedrukreiniging werden algen en mos effectief verwijderd, waarna een algen- en mosdodend middel werd aangebracht om toekomstige groei te voorkomen. Het resultaat was niet alleen een esthetisch verbeterd terras, maar ook een verlengde levensduur.

Plaats

Wassenaar

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaten

  VCA Logo
  Thorhelical