Metselwerk reiniging en onderhoud in Vleuten

Probleem:

In een recent project voor WB Bouwtechniek in Vleuten, stonden we voor een uitgebreide taak met betrekking tot het onderhoud van metselwerk. Het project omvatte niet alleen het reinigen van het metselwerk, maar ook het uitvoeren van essentiële reparaties aan het metsel- en voegwerk.

Oplossing:

Ons team, gespecialiseerd in metselwerkonderhoud, begon met een grondige reiniging van het metselwerk. Deze stap was cruciaal om eventuele vervuiling en aanslag te verwijderen die de integriteit en uitstraling van het metselwerk kunnen aantasten. Vervolgens richtten we ons op het nauwkeurig repareren van beschadigde delen van het metsel- en voegwerk. Deze reparaties waren essentieel om de duurzaamheid en veiligheid van het gebouw te waarborgen.

Na de reparaties hebben we het metselwerk geïmpregneerd. Deze behandeling dient als een beschermende laag, waardoor het metselwerk beter bestand is tegen weersinvloeden en slijtage. Het impregneren helpt ook om toekomstige vervuiling en schade te voorkomen, waardoor het metselwerk langer zijn esthetische en structurele kwaliteit behoudt.

Resultaat:

Het project in Vleuten was een groot succes. Het gereinigde en gerepareerde metselwerk zag er niet alleen visueel aantrekkelijker uit, maar was ook sterker en duurzamer dankzij de impregnatie. Dit project toont onze expertise en toewijding aan het leveren van hoogwaardige metselwerkonderhoudsdiensten.

Bij De Jong Glas & Gevel zijn we trots op onze bijdrage aan het behoud en de verbetering van gebouwen. Ons werk in Vleuten voor WB Bouwtechniek is een bewijs van onze vaardigheden in het onderhouden en beschermen van metselwerk, een essentieel aspect van bouwkundig onderhoud.

Opdracht

In opdracht van WB Bouwtechniek hebben we ons gewijd aan een uitgebreid project in Vleuten, gericht op het onderhoud en de reiniging van metselwerk. Onze taak was het zorgvuldig reinigen, repareren en impregneren van het metselwerk van een specifiek gebouw. Deze werkzaamheden waren noodzakelijk om het metselwerk niet alleen esthetisch te verbeteren, maar ook om het te versterken en voor te bereiden op langdurige duurzaamheid en bescherming tegen weersinvloeden.

Opdrachtgever

WB Bouwtechniek

Plaats

Vleuten

Gratis offerte gevelwerken en gevelonderhoud

Ons team bestaat uit VCA-gecertificeerde medewerkers. Wij hebben een vaste kern en werken daarnaast samen met gespecialiseerde vakmannen. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op de wensen van onze klanten terwijl we de kosten laag houden.

 • VCA gecertificeerd
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Ervaren vakmannen met meer dan 20 jaar ervaring
 • Wij werken met de nieuwste schoonmaak technieken  Contact

  De Jong Glas & Gevel
  Havenkade 107 a
  2242 MX Wassenaar

  Onze Brochure

  Download onze brochure voor meer informatie over onze diensten.

  Download de brochure

  Certificaten

  VCA Logo
  Thorhelical